top of page

AVIS LEGAL

Atenció al client: bondia@petitatendresa.com

www.petitatendresa.com és propietat de Neus Roca (77631604A)

C/Francesc Santacana, 21, 08760 Martorell, Barcelona

644459927

La relació entre Petita Tendresa i l’usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia es sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

 

TERMES I CONDICIONS

Ens agradaria que es familiaritzi amb els termes i condicions que s’exposen a continuació, que estableixen les condicions i organització de les seves compres.

FORMALITZACIÓ DEL CONTRACTE I ENTREGA DE PRODUCTES

Les comandes on-line realitzades a través de www.petitatendresa.com seran redactades únicament en català.

En prémer el botó de “comprar” està realitzant un contracte vinculant dels articles que apareixen al carret. Un cop s’hagi emès la comanda, li enviarem un correu electrònic amb la confirmació. El contracte vinculant es formalitzarà en el moment que rebi el correu de confirmació.

Si de forma excepcional el producte o algun dels productes de la comanda estan exhaurits i no li hem confirmat abans, tindrem dos dies de marge des del dia de la confirmació de la comanda per rectificar la confirmació d’aquesta. En el cas que sigui així, li reemborsarem el preu del producte amb la màxima rapidesa possible.

Les entregues es realitzaran a Catalunya i a Espanya exceptuant els territoris de l’arxipèlag Canari, Ceuta i Melilla. Les entregues es faran en un termini de 7 dies màxim a Catalunya i de 15 a Espanya si no es determinen uns terminis diferents en el procés de compra.

Seran aplicables els preus establerts dels productes a la data en que es realitzi la comanda. Són preus finals (total), és a dir, inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit al tipus impositiu aplicable.

Fins el moment que s’hagi realitzat la totalitat del pagament de la compra, el producte seguirà sent de la propietat de Petita Tendresa.

Les despeses d’enviament seran d’un cost fix (7€ dins de Catalunya i 12€ per la resta d’Espanya). Si vol fer alguna consulta de preus d’enviament, pot posar-se en contacte amb nosaltres a bondia@petitatendresa.com.

VALS PROMOCIONALS I TARGETES REGAL

Els vals promocionals no es poden comprar, però si que es concedeixen mitjançant promocions o campanyes publicitàries.

Les targetes regal  es podran comprar per fer el regal d’un import per gastar en la nostra botiga on-line. El funcionament per utilitzar una targeta regal serà el mateix que el dels vals.

Els vals i les targetes es podran fer servir una única vegada en relació a la comanda i només dins la comanda establerta.

Els vals i les targetes no es podran utilitzar per comprar targetes regal.

Pot ser que els vals promocionals necessitin un valor de comanda mínim per poder ser utilitzats.

El valor del producte haurà de ser igual o superior al valor del val o targeta regal que s’estigui utilitzant. Si el val o targeta no cobreix el valor total de la comanda o producte podrà utilitzar els mètodes de pagament habituals per pagar la diferència.

El valor dels vals o targetes no s’abonarà en efectiu ni meritarà interessos.

No es reemborsaran els vals promocionals en el cas de que es torni algun o tots els productes. En el cas de les targetes regal, es tornarà a activar per poder ser utilitzada una altra vegada amb l’import de la devolució.

Tant els vals com les targetes només es podran bescanviar abans de finalitzar la tramitació de la comanda. No existeix la possibilitat que es puguin aplicar de manera retroactiva.

Si la promoció no diu el contrari, els vals promocionals no es podran combinar entre ells.

Si fa una devolució parcial d’una compra feta amb un val promocional i aquesta deixa de complir els termes de la oferta del val, tots els productes que quedin a la comanda poden ser revalorats amb el seu preu sense descomptes.

DRET LEGAL DE DESISTIMENT

Quan compra a Petita Tendresa, disposa d’un dret legal de desistiment.

Tens dret a desistiment del present contracte sense necessitat de justificació en un termini de 14 dies. El termini expirarà als 14 dies des del dia que vostè (o un tercer que vostè indiqui diferent del transportista) adquireixi la possessió material del producte.

Per exercir el dret de desistiment haurà de notificar-nos-ho mitjançant un correu electrònic a bondia@petitatendresa.com amb el concepte de “DEVOLUCIÓ”,  indicant el número de comanda i els productes que vol retornar dins del termini dels 14 dies indicats.

El client es farà càrrec de les despeses d’enviament de la devolució.

En cas de desistiment per la seva part, procedirem al reemborsament del cost del producte retornat  en el moment que haguem rebut el producte o hagi presentat una prova de devolució d’aquest. Per fer el reemborsament del pagament, s’utilitzarà el mateix mètode de pagament que per la transacció inicial.

Els productes hauran de ser retornats abans de 14 dies després de la seva comunicació de desistiment del contracte. Es considerarà complert el termini si efectués la devolució abans de concloure aquests 14 dies.

Només està obligat a cobrir el preu del producte si es considera que el producte ha estat manipulat inadequadament o usat en examinar el seu estat o les seves propietats i funcionament.

Si el producte està defectuós o té alguna tara, també podrà retornar-lo avisant-nos a bondia@petitatendresa.com en un termini de 14 dies a partir del dia que vostè o un tercer que no sigui el transportista hagi rebut el producte. Si és així, li farem un canvi del producte per un igual sense cap cost d’enviament addicional. En el cas que estigui exhaurit, podrà triar si vol que li fem l’enviament d’un de similar del mateix cost o, si ho prefereix, li farem el reemborsament de l’import del producte defectuós.

Pot guardar tota la informació relativa als termes i condicions de la compra al seu ordinador o telèfon si així ho desitja. En el cas de que tingui problemes per guardar-ho, sempre pot adreçar-se a nosaltres ( bondia@petitatendresa.com)  i li farem arribar una còpia per correu electrònic si així ens ho indica.

Salutacions cordials,

Petita Tendresa – Neus Roca

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Petita tendresa informa els usuaris de www.petitatendresa.com sobre la seva política respecte el tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que podrien ser recaptats durant la navegació o la compra de productes a través del lloc web.

En aquest sentit, Petita Tendresa garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida a la ”Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Caràcter Personal” i  en el “Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre”, pel que s’aprova el “Reglamento de Desarrollo” de la LOPD.

L’ús d’aquesta web implica l’acceptació d’aquesta política de privacitat.

RECOLLIDA, FINALITAT I TRACTAMENT DE LES DADES

Petita Tendresa té el deure d’informar als usuaris de www.petitatendresa.com sobre la recollida de dades de caràcter personal que es puguin dur a terme, tant sigui mitjançant enviament de correu electrònic o en omplir els formularis inclosos en el lloc web.

En aquest sentit, Petita Tendresa (Neus Roca) serà considerada responsable de les dades recollides mitjançant els medis descrits anteriorment. Petita Tendresa informa que la finalitat del tractament de les dades recollides serà: L’atenció de sol·licituds realitzades pels usuaris, la inclusió a l’agenda de contactes de l’empresa, la prestació de serveis, la gestió de la relació comercial i l’enviament de newsletter mensual (aquesta última si així s’ha requerit anteriorment).

Les operacions, gestions i procediments tècnics que es realitzin de forma automatitzada o no automatitzada i que possibilitin la recollida, emmagatzemen, modificació, transferència i altres accions sobre les dades de caràcter personal, tenen la consideració de dades personals.

Totes les dades personals que s’hagin recollit a través de www.petitatendresa.com i, per tant, tinguin la consideració de tractament de dades de caràcter personal, seran incorporades als fitxers declarats a l’ “Agencia Española de Protección de Datos” per Petita Tendresa (Neus Roca).

COMUNICACIÓ DE LA INFORMACIÓ A TERCERS

Petita Tendresa informa als usuaris que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, amb l’excepció que aquesta cessió de dades estigui emparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat de una relació contractual amb un encarregat del tractament.

En aquest últim cas, només es durà a terme la cessió de les dades a tercers quan Petita Tendresa disposi del consentiment exprés de l’usuari.

DRETS DELS USUARIS

La “Ley Orgánica 15/1999, de 13 diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal” concedeix als interessats la possibilitat d’exercir una sèrie de drets relacionats amb el tractament de les seves dades personals. Els usuaris podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d’acord amb el previst en la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals.

Per fer us d’aquests drets, l’usuari haurà de dirigir-se mitjançant comunicació escrita enviant un correu electrònic a bondia@petitatendresa.com amb el concepte de “BASE DE DADES” indicant les modificacions o cancel·lacions desitjades.

En aquesta comunicació s’haurà d’adjuntar la següent informació: Nom i cognoms de l’usuari, petició de la sol·licitud i les dades acreditatives.

L’exercici de drets haurà de ser realitzat pel propi usuari. No obstant, els podrà exercir una tercera persona en el cas de que aquesta estigui autoritzada com a representant legal de l’interessat. En aquest cas, s’haurà d’aportar la documentació que acrediti aquesta representació de l’interessat.

 

POLÍTICA DE COOKIES

www.petitatendresa.com fa us d’arxius de registre. La informació de registre inclou el Protocol d’Internet, el tipus de navegador, proveïdor de serveis, la data i l’hora, la pàgina de referències / sortida i el número de “clicks” per analitzar les tendències, administrar el lloc i millorar l’experiència de l’usuari. Aquesta informació recollida automàticament no està vinculada a cap informació que sigui personalment identificable. Les seves dades personals estan encriptades.

En aquest cas, www.petitatendresa.com utilitza cookies a través de Google Analytics (informa’t de les seves polítiques aquí: http://www.google.com/intl/es_ALL/privacypolicy.html) apart de les que enllacen amb les diferents xarxes socials (pot consultar les seves polítiques de privacitat a la respectiva pàgina de cada xarxa social) i les destinades al bon funcionament de la pàgina.

Les Cookies no donen accés a la informació del seu ordinador ni a la informació de l’usuari, amb excepció que l’usuari així ho vulgui i la proporcioni directament. Pot acceptar o negar l’ús de cookies. No obstant, la majoria de navegadors accepten les cookies automàticament. També pot canviar la configuració del seu ordinador per declinar les cookies. Si és el cas, pot ser que no pugui utilitzar alguns dels nostres serveis.

Per més informació sobre com declinar-les des del seu navegador:

Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Explorer:http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Firefox: http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we

Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=es_ES

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Aquesta pàgina ven productes de marca pròpia. És per això que tots els productes i imatges de producte que pot veure en aquesta és propietat de Petita Tendresa (Neus Roca) .

Petita Tendresa no autoritza la còpia d’imatges per fins comercials no autoritzats ni la còpia de productes de la propietat de Petita Tendresa.

Com a usuari podrà visualitzar els elements de la web, inclús imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre i quan sigui, únicament, per el seu ús personal i privat.

termes i condicions
Avís legal
Política Privacitat
Política de Cookies
Propietat intel·lectual
bottom of page